Iniciem la segona edició del Design the Restaurant Experience

El proper 6 de febrer s’inicia una nova edició del Design the Restaurant Experience, un curs per impulsar el sector de la restauració de Barcelona a través del disseny.

BCD i Plateselector co-organitzen el ‘Design The Restaurant Experience’, el primer curs impartit per dissenyadors i experts del sector gastronòmic adreçat a emprenedors que volen muntar el seu propi restaurant, o bé donar un nou impuls al seu negoci. En aquest curs es té en compte que a l’hora d’obrir un establiment en l’àmbit de la restauració, el disseny hi juga un rol fonamental que pot condicionar l’èxit del negoci, una disciplina que esdevé cabdal en diversos aspectes, des de l’interiorisme, la presentació del producte i el servei, passant pel procés, la comunicació o el branding.

En aquesta segona edició, els alumnes podran adquirir coneixements i tècniques de com aplicar el disseny i altres eines que els permetran trobar solucions creatives i innovadores als seus reptes. A més, en aquesta edició s’han intensificat les hores de gestió, s’ha apostat per la sostenibilitat i s’han incorporat més hores de fotografia gastronòmica. Així mateix, els participants s’endinsaran en temàtiques com la pròpia conceptualització de la idea de negoci, el branding, la innovació, l’interiorisme, l’objecte, l’experiència d’usuari, els recursos humans, l’emprenedoria o l’estratègia de comunicació, entre d’altres.

D’altra banda, tindran l’oportunitat de conèixer en primera persona l’experiència de professionals consolidats en el sector i paral·lelament desenvolupar el seu propi projecte amb l’ajuda d’un tutor. També comptaran amb l’experiència viscuda per exalumnes del curs.

El curs començarà el 6 de febrer i acabarà el proper 5 de juny.